Ние се оженихме! Чудесна новина! За нея съществува само една дума: Поздравления! Следва звън на чаши с пенливо вино и блясък в очите, надежда за дълги години съвместен живот. Казват че живота е приказка, а семейния живот споделена приказка от двама влюбени, преминаваща през изпитания и изненади свързани с тръпката на любовта. Приказката  непремено минава през омайния дъх на напъпилите рози, през аромата на опияняващото руйно вино за да се спре пред дъха на очарованието и тъгата по изминалите неусетно години. Прав е този, който казва че бракът е единственната хазартна игра одобрена от църквата и само магията на любовта е тази, която му пречи да бъде капан за душите и личната свобода.

Поздравленията към младоженците в сватбения ден са безбройни, но всички имат едно най-важно пожелание: всеки настоящ и бъдещ ден да бъде по-хубав от изминалия, всяка година по-мъдра за сътворителите на приказката на живота.

Планирането на традиционното сватбено тържество е трудна задача и на помощ се включват родители, приятели, роднини, а в днешно време се разчита и на туристическите и сватбените Агенции, специализирали се за този ритуал. Агенцията Ви спестява време, стрес, средства и накрая имате уверенията за добрата организация на големия сватбен  ден.

За тези тържества обикновено най-подходящи са хотели, които посрещат младоженците в специално подготвени апартаменти за сватбената нощ. Гостите за тържеството се посрещат от персонала на хотела с "Добре дошли", като им се  предоставят  всички екстри като: фризьорски, масажни, фитнес услуги, украсата, фотографа, лимузината и нощувката.

Понякога поздравлението на любезните домакини се изразява в безплатното настаняване на младоженците във ВИП апартаментите на хотела, ако сватбата е в същия хотел и е скрепено с пожелание за дълъг и щастлив семеен живот.

Ако за този романтичен и незабравим ден Ви е необходима и помощта на Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ не се колебайте да се свържете с нас, а нашето пожелание към младоженците е: Банковата им сметка да бъде заредена с дълги години по 365 дни  щастие, здраве, късмет и много детска глъч.